De Gerdeneer & MiFood vinden elkaar

Twee Boekendse ondernemers met passie voor gezonde voeding hebben elkaar gevonden. Sinds november 2022 heeft Marcel Janssen aan de Sitterskampweg 105 in Venlo-Boekend een boerderijwinkel in de kas. Ze verkopen m.n. verse groentenen en fruit uit de regio.

De Gerdeneer is nieuwsgierig en zit vol plannen. Alles dat hij ziet op groenten en fruit gebied wakkert bij hem iets aan. Het blijft niet bij appels, mispels, kweeperen, paw-paws en zonnewortel. Een gemiddelde zoektocht naar nieuwe en bijzondere eetbare gewassen resulteert steevast in dozen vol zaad en planten die geprobeerd gaan worden, niet alles lukt en sommige vergeten groenten blijken om hele goede redenen vergeten te zijn, maar zo nu en dan zitten er echte pareltjes tussen.

Deze passie sluit aan bij die van MiFood waar de zoektocht in 2018 is gestart om met de inhoudsstoffen van groenten en fruit de weerstand van de consument richting welvaartsziekten te verhogen. Het 3 jarig onderzoek met universiteit Maastricht dat hieraan ten grondslag lag is in September 2022 zeer positief afgerond en de producten worden inmiddels verkocht.

En sinds 12 April dus ook bij de Gerdeneer. Ga zeker eens langs, en laat je verassen op dinsdag t.e.m. vrijdag 10-18 u of zaterdag van 10- 16 u.

www.degerdeneer.nl
Sitterskampweg 105
5927 NJ Venlo

© Copyright 2023 MiFood