Assortiment


Joycie

Er worden in eerste instantie negen  mixen gemaakt om uit te testen wat het effect op het lichaam van de mens is. Daarvan zal er in 2019 één via deze site worden aangeboden.

Hoe wordt het gemaakt?
Deze producten van groente en fruit worden in de juiste verhoudingen gemixt. Het mengsel bestaat volledig uit fruit, groente en thee. Dat betekent de hele tomaat en niet componenten.  Alleen de beste kwaliteit groente en fruit producten worden hierbij geselecteerd voor verwerking.

 

Chips

Chips kan worden gemaakt van bieten, prei, tomaten, paprika, anderen regionale producten of mixen hiervan.

Hoe wordt het gemaakt?
Deze worden ongefrituurd en zonder toevoegmiddelen aangeboden. Prei heeft bijvoorbeeld al genoeg pit van zichzelf waardoor het net als gezouten chips smaakt.

Pearls

Popcorn van groente en fruit 

Hoe wordt het gemaakt?
Een mix van groente en fruit wordt in de blender gedaan, na verwerken wordt de ontstane natte mix gedroogd. Hierna wordt het geperst waardoor een popcorn ontstaat. De basis van het product bestaat uit haver. Na het droogproces wordt via een extra coating van groente en fruit nog een extra laag op de gepofte drager aangebracht, waarna je een overheerlijke pearl krijgt waarvan 85% van de voedingsstoffen worden bewaard.

© Copyright 2019 MiFood