Pakketten voor medewerkers


Om het laagdrempelig te houden voor u als bedrijf hebben wij onze pakketten opgedeeld in zogeheten brons, zilver, goud of platinum pakketten.

Brons
Het beschikbaar maken van Joycies op de werkvloer is al een hele mooie ambitie op zichzelf. De werkgever stelt, in afstemming met Mifood, Joycies beschikbaar op de werkvloer voor al zijn/ haar werknemers. Dit wordt gedaan in abbonnementsvorm en is maandelijks opzegbaar.

Zilver
Met het zilver pakket biedt u standaard Joycies aan op de werkvloer en biedt u bij een selectie werknemers de bloedtest aan als aanvulling. De bloedtesten komen terug in een half jaarlijks wederkerend patroon om voortgang te monitoren en bij te sturen. Dit wordt aangeboden in abbonnementsvorm en is maandelijks opzegbaar.

Goud
Het goud pakket biedt standaard Joycies aan op de werkvloer en biedt u bij een selectie werknemers de bloedtest aan als aanvulling. De bloedtesten komen terug in de vorm van een drie maandelijks wederkerend patroon om voortgang te monitoren en bij te sturen. Dit wordt aangeboden in abbonnementsvorm en is maandelijks opzegbaar.

Platina
Bij het platina kiest u ervoor om Joycies beschikbaar te stellen voor al uw werknemers en biedt u al uw werknemers de mogelijkheid aan om middels bloedtesten aan hun gezondheid te werken. De bloedtesten komen terug in de vorm van een drie maandelijks wederkerend patroon om voortgang te monitoren en bij te sturen. Dit wordt aangeboden in abbonnementsvorm en is maandelijks opzegbaar.

U innoveert zelf in de Food ? 

Bent u al een innoverende ondernemer in de Food branche of wilt u uw huidige product doorontwikkelen dan is het Nutritional Concepts Lab (NCL) wellicht iets voor u. MiFood maakt voor haar Food ontwikkelingen gebruik van haar R&D faciliteit in Venlo. Hierbij gaan we zeer voorzichtig te werk omdat we de gezonde eigenschappen in onze grondstoffe willen behouden. Om dit te kunnen waarmaken is het NCL in januari 2019 op de Brightlands Campus Gezonde Voeding in Venlo gerealiseerd. De nieuwste technieken en programma's zijn hiervoor ontwikkeld. De installatie staat tevens ter beschikking voor andere Foodbedrijven.

Procesinnovatie inhuren  
Wilt u als onderneming innoveren met uw huidige of nieuwe producten dan kan het gebruik van het NCL u hierin helpen. De installatie staat u ter beschikking. Onze operator voert voor u de activiteiten uit. Hiervoor stellen we met u vooraf een huurovereenkomst op. Al uw ontwikkelingen en ideeën worden uiteraard vertouwelijk behandeld. 

Waarom huren ?
Indien u het NCL huurt weet u dat u de beschikking heeft over de nieuwste apparatuur. Verder is er een ervaren operator voor deze apparatuur aanwezig die voor u de installatie bedient. Het scheelt u een flinke investering voor slechts een korte ontwikkelperiode. Daarnaast denkt MiFood vanuit haar expertise, indien gewenst, graag vertrouwelijk met u mee in uw innovatie. 

Wat doet MiFood in NCL ?


Bioactieve stoffen komen voor in plantaardige producten en hebben een positief effect op de gezondheid. Om deze voor een eindproduct te behouden komt processing erg precies. Hierbij zijn directe en indirecte temperatuur en opbouw hiervan evenals verblijftijd, procesvolgorde, intensiteit en inmengvolgorde bijvoorbeeld belangrijk. De juiste bioactieve stoffen komen vervolgens met een synergistische werking in de uiteindelijke mix. MiFood onderzoekt en ontwikkelt wekelijks nieuwe mixen van groenten en fruit in het NCL

Het effect  op het menselijke lichaam kan vervolgens met bloedtesten worden gemeten. De opname wordt zichtbaar in de maagdarmsimulatior. Twee bedrijven op de Campus in Venlo te weten Brightlabs en Universiteit Maastricht, kunnen hierin ondersteunen.  

 

Hoe behouden we de bio actieve stoffen?


R&D lijn in Villa Flora

Om groenten en fruit te verwerken tot korrels of smoothies waarbij de gezonde stoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten grotendeels behouden blijven, wordt er een innovatieve proceslijn in de hal van Villa Flora gebouwd. De installatie is inmiddels in gebruik genomen. Met deze nieuwe procesmachines kunnen wetenschappers onderzoek doen naar welke mix het beste werkt voor een persoon. 

​​​​​​​Korrels, croutons, chips en smoothies

Deze machines mixen, coaten, injecteren en drogen de grondstoffen tot een unieke mix. Deze mix bevat alle componenten uit verse groenten en fruit.
Door het proces op relatief lage temperatuur en met een zo kort mogelijke verblijfstijd te realiseren ontstaat een optimaal resultaat voor behoud van inhoudstoffen. Deze kunnen verwerkt worden tot korrels, croutons, chips of smoothies.

Wat mag je in 2021 van ons verwachten?


In 2021 bestellen

Nadat de producten getest zijn door een team van specialisten, op onder andere smaak, komen deze in al 2020 op de markt, waarna ze via de site te bestellen zijn. Behalve smoothies breidt MiFood het assortiment uit met ‘droge’ producten die in kleine zakjes worden aangeboden.

Innovatieve Smoothies

Door de resultaten van wetenschappenlijk onderzoek snel en doelgericht toe te passen in nauwe samenwerking met de ketenpartners kunnen deze smoothies direct voor de bewuste consument in de markt gezet worden.

Gezond alternatief de hele dag door

MiFood streeft ernaar om voor alle gebruiksmomenten van de dag een gezond alternatief op basis van groente en fruit aan te bieden. ’s Ochtends voor in de yoghurt, croutons voor over de sla en chips voor als iemand voor de tv wil snacken. Samen met het laboratorium wordt ervoor gezorgd dat de producten niet alleen heerlijk zijn maar ook dat alle voedingstoffen maximaal behouden blijven.

Wetenschap achter gepersonaliseerde voeding


Weerstand sturen

Omdat iedereen genetisch anders in elkaar zit, wil MiFood zich in de toekomst toeleggen op gepersonaliseerde voeding. Weerstand is via gezonde voeding positief te sturen. Via een bloeddruppel kan MiFood testen wat de huidige afweer is en welke bioactieve stoffen iemand zou moeten opnemen om die weerstand te verbeteren.

Gezond ouder worden

Bioactieve stoffen komen voor in zowel plantaardige als dierlijke producten en hebben een positief effect op de gezondheid. De juiste bioactieve stoffen komen dan uit de juiste mix van groente en fruit. Zo kan er in de komende tijd een optimale individuele mix worden gemaakt die helpt bij het gezond oud worden en waarbij binnenkort ook gemeten kan worden welke invloed dit heeft op iemands gezondheid.

FDA Claim

Het uiteindelijke doel is om een EFSA (European Food Safety Authority) en FDA claim (Food and Drug Administration) te bemachtigen zodat het etiket ‘positief voor je gezondheid’ gevalideerd is.

© Copyright 2021 MiFood