Algemene bestelinformatie


Ga direct naar onze bestelpagina via  DEZE LINK .


Onze producten kunt u ook vinden en bestellen op Bol.com

Onder op deze bestelpagina (scroll voor bestellen naar beneden) bieden wij u vooralsnog 7 producten aan, te weten 6 verschillende varianten Joycie alsook de bloedtest. Met onze natuurlijke mixen, niet te verwarren met reguliere smoothies of sappen, helpen wij u op een gemakkelijke wijze meer groente en fruit te consumeren. Onze mengsels worden bevroren verzonden en zijn na ontdooien nog 4 weken houdbaar in de koelkast. Mifood adviseert om dagelijks, als aanvulling, een Joycie van 250 ml te nuttigen. 

Al onze producten worden met liefde verpakt in een isolatiebox, zodat de producten in goede staat arriveren. We ontvangen deze box voor een volgende bestelling van de meeste klanten weer retour, om het milieu te sparen. Onze prijzen worden getoond exclusief BTW, de bijbehorende verzendkosten zijn separaat.

Onze drinkbare producten Joycies bevatten, groenten, fruit en groene thee en bevatten geen allegenen.
De repen daarentegen bevatten tarwe met gluten, wat een allergeen is.

Door onze Joycies te bestellen investeert u tevens in ons onderzoek naar voeding en gezondheid.

 

 

Plaats hieronder uw bestelling  (Joycies of bloedtest).

Het minimale aantal is 25 flesjes van 250 ml, 15 van 500 ml (aantal is gekozen i.v.m. verzendkosten) of een bloedtest.
 

Joycies appel/peer mix

De appel in dit mengsel is speciaal voor u geselecteerd.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Joycies Veggie Fruit mix

De meeste klanten die op groente smoothies zoeken bestellen deze mix. Wij mixen voor u 11 groenten en fruitsoorten en groene thee. De 'gehele' groenten en fruit (dus ook bijvoorbeeld de schil van de appel) zitten in onze Joycies, waardoor ook het vezelgehalte hoger is.  Dit resulteert in een moes mondgevoel. Alle grondstoffen zitten er in dezelfde verhouding in.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN 
 

Joycies RedFruitmix

Klanten die op fruit smoothies zoeken en de groenten smoothies wat minder belangrijk vinden kiezen voor deze variant. Deze mix is gemaakt van het gehele fruit en bevat daardoor ook meer van de gewenste vezel. Vanuit de groenten zijn de paprika en wortel ingemengd.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN 

Joycies Tomato+

Deze tomaten mix bevat tomaten met extra lycopeen.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN 

Maand pakket

Om het voor u gemakkelijk te maken kunt u gebruik maken van ons maandpakket. Elke 4 weken sturen wij u 27 flesjes van 250 ml. Dit zijn 5 verschillende smaken en samenstellingen. Uiteraard kunnen wij voor u ook maatwerk leveren in gewenste soorten. 

KLIK HIER OM TE BESTELLEN 

Jaar pakket

DE BLOEDTESTEN ZIJN MOMENTEEL UITVERKOCHT

Dit pakket is omvangrijker, naast de 30 persoonlijke Joycies per maand ontvangt u verspreid over het jaar 3 bloedtesten en 2 ontlasting testen. Beide kunt u thuis afnemen en opsturen. Uw veranderingen kunt u op deze manier volgen.

Voor dit pakket betaalt u op maandbasis € 134,35 ( incl. btw), exclusief verzenden. 

KLIK HIER OM TE BESTELLEN 

MiByte repen

De Mibyte repen van 40 gram bestaan uit 12 groenten- en fruitsoorten, welke vermengd zijn met o.a. haver, dadels en havermoutvlokken. Het is een mooi tussendoortje en bevat tevens veel vezel.

 

Allergeeninfo:

De repen bevatten GLUTEN.
Dit is een allergeen, houd hier rekening mee.
Heeft u hier vragen over bel of mail ons tijden kantooruren

KLIK HIER OM TE BESTELLEN 

Wilt u weten of u voldoende groente en fruit eet?

DEZE IS MOMENTEEL UITVERKOCHT

Via een bloedtest kunnen wij dit voor u inzichtelijk maken. Deze test, waarvoor slechts een bloeddruppel nodig is kunt u bij ons bestellen, wij sturen de box naar u thuis. Brightlabs een gerenommeerd laboratorium op de Greenport Campus gezonde voeding in Venlo, voert de analyse uit. U ontvangt na de analyse een verslag met uitleg van ons. 

Wilt u meer weten kijk dan op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=kca7lTa8OwY

De box bestellen KLIK DAN HIER

Wij sturen u dan de mitratips en prikker met informatie toe.

© Copyright 2024 MiFood