50+ beurs Utrecht

Afgelopen 13 tot en met 17 september 2022 stond MiFood op de 50+ beurs in de jaarbeurshallen in Utrecht. De 65.000 bezoekers zijn bijgepraat over de gezonde, preventieve werking van het groenten en fruit in de Joycies. Een proeverij mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Elke dag heeft Raymond Nolet, de directeur van MiFood, een presentatie gegeven over de voordelen die de Joycies bieden. Hierbij zijn de resultaten van de MiBlend studie, in samenwerking met Universiteit Maastricht, ook aan bod gekomen. De persconferentie van professor Theo de Kok is helaas afgelast vanwege een COVID-geval.

De 50+ beurs was een erg mooi moment om MiFood bij een groter publiek onder de aandacht te brengen en zo ook de doelgroep te vergroten. Voor Noah en Sam was het een leuke en snelle manier om MiFood beter te leren kennen.

Er zijn veel gesprekken met de bezoekers gevoerd waarin eigen ervaringen, successen en tegenvallers zijn gedeeld. Deze gesprekken hebben nieuwe idee├źn opgeleverd waarmee het MiFood team weer aan de slag kan!

 

© Copyright 2024 MiFood