Ervaringen Sjaak Stinnissen

Sjaak is met 71 jaar nog steeds met veel plezier eigenaar van het bedrijf Stinnissen in Venlo. Door de vele opdrachten, personeel en afspraken heeft hij een onregelmatig leven met zo nu en dan flinke stressperiodes. Overdag heeft hij hierdoor eigenlijk geen echt vast ritme met bijvoorbeeld eten. Aan het ontbijt besteedt ik wel extra aandacht laat hij weten, maar ’s avonds wil de honger daardoor nog wel eens toeslaan.

Ondanks de hectiek van de dag neem ik ’s avonds wel tijd voor ontspanning, zo wandel ik twee avonden en ga ik tweemaal in de week naar de sportschool.

Om ook gezonder te eten ben ik afgelopen jaar gestart met de Redfruitmix van MiFood. Hiervan drink ik dagelijks een flesje. Mijn bedoeling was hierdoor met name meer fruit binnen te krijgen. Wat ik echter vooraf niet wist is dat hierdoor mijn psoriasis langzaam maar zeker verdween. Een mooie neveneffect.

Voorlopig blijf ik goed bewegen en op mijn voeding letten, ik wil ook op mijn leeftijd nog veel leuke dingen doen. De Redfruitmix van MiFood ondersteunt mij op een gemakkelijk manier hierin.

© Copyright 2024 MiFood