Peter van der Voort, deed vrijdagavond in Jinek een hoopvolle uitspraak over een resveratrol dat wellicht kan voorkomen dat je door corona op de ic belandt.
MiFood wil via professionele stages jonge vakmensen op MBO niveau in de praktijk ondersteunen. Dit doet ze in samenwerking met het onderwijs.
Ook op vakantie in Zwitserland wordt elke dag een Joycie gedronken. Deze klant deelde haar foto's deze week met MiFood. Bewaren in de sneeuw is een alternatief voor de koelkast.
Vrijdag 24 januari verzorgde MiFood een presentatie in het Gouvernement in Maastricht.
Aeternus heeft 10 december haar eerste Joycies in ontvangst genomen.
MiFood was deze week te zien in 'Wat maakt Venlo', aflevering gezonde voeding.
Lees in de nieuwe Rabo & Co een interview over de activiteiten van MiFood.
Aanstaande vrijdag 4 oktober start ons Dutch Food Week @ Brightlands programma! Tijdens de Dutch Food Week staat Brightlands Campus Greenport Venlo twee weken lang in het teken van gezonde & veilige voeding, future farming en bio-circular economy.
Beleefweek Limburg, een week met tientallen voorstellingen, rondleidingen, workshops en andere activiteiten in het kader van ons Limburgse landschap.
MiFood maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden op de website. Door op "Accepteer cookies" te klikken, gaat u akkoord met de plaatsing van alle cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring. Accepteer cookies