Steeds meer wetenschappers ondersteunen het BRAVO principe voor een gezond leven
Sjaak is met 71 jaar nog steeds met veel plezier eigenaar van het bedrijf Stinnissen in Venlo.
Om ook gezonder te eten ben is Sjaak afgelopen jaar gestart met de Redfruitmix van MiFood.
Afgelopen dinsdag bezocht de LLTB en bestuur Belgische Boerenbond de Campus in Venlo. Bij het Nutritional Concepts Lab kegen ze een toelichting van MiFood over de interactie voeding en gezondheid.
We zouden dagelijks een gevarieerde mix van 500 gram groenten en fruit moeten eten, maar de meeste mensen komen niet in de buurt. Terwijl het onze weerstand tegen ernstige ziekten aanzienlijk zou kunnen verhogen en zo een geweldige preventieve werking zou hebben.
Peter van der Voort, deed vrijdagavond in Jinek een hoopvolle uitspraak over een resveratrol dat wellicht kan voorkomen dat je door corona op de ic belandt.
MiFood wil via professionele stages jonge vakmensen op MBO niveau in de praktijk ondersteunen. Dit doet ze in samenwerking met het onderwijs.
Ook op vakantie in Zwitserland wordt elke dag een Joycie gedronken. Deze klant deelde haar foto's deze week met MiFood. Bewaren in de sneeuw is een alternatief voor de koelkast.
Vrijdag 24 januari verzorgde MiFood een presentatie in het Gouvernement in Maastricht.
Aeternus heeft 10 december haar eerste Joycies in ontvangst genomen.
MiFood maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden op de website. Door op "Accepteer cookies" te klikken, gaat u akkoord met de plaatsing van alle cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring. Accepteer cookies